Image 01Vedno za!

Življenje je učenje

Učenje pa je lahko tudi zabavno oz. če stavek obrnemo, zabava je tudi učenje. Življenje s psom nam ponuja nove načine zabavnega in igrivega preživljanja prostega časa. Psu moramo poleg sprehodov ponuditi tudi psihično zaposlitev, saj lahko, če se dolgočasi, razvije neželena vedenja kot je na primer grizenje predmetov. Psi so inteligentna bitja, ki imajo rada izzive. Da pa ne bi bili izzivi le suhoparno učenje in ponavljanje vaj, se je potrebno s psom tudi igrati, ga učiti nam in njemu zabavne trike, se ukvarjati z raznimi pasjimi športi, mu nuditi družbo in igro z vrstniki, skratka početi nekaj, kar je tako za psa kot tudi za skrbnika oz. vso družino zabavno.

Na vrh
Image 02Snežni žur!

IGRAJ SE Z MANO

Obstaja mnogo različnih iger in načinov zabave s psom, mi pa vam pomagamo izbrati prave za vas in vašega psa. Program zajema 10 ur, v katerih se, glede na vaše želje in glede na značaj ter psihofizično stanje psa, odločimo za nabor trikov, raznih iger ter osnov različnih pasjih športov, ki se jih bomo skupaj z naučili in se pri tem zabavali. Poleg tega vas naučimo izbrati prave igrače ter pravil igre, saj tudi pri igri brez teh žal ne gre. Program je namenjen vsem družinskim članom, saj stremimo k temu, da psa čim boj vključimo v vsakdanje življenje z vami.

Na vrh
Image 02Dajmo naši!

ŠPORTI S PSOM

Občasno za vas pripravljamo kinološke delavnice s področja različnih pasjih športov kot je agility, frisbee, treibball, sledenje, dogdancing in podobno. O temah delavnic in terminih vas bomo obveščali med novičkami.

Na vrh
Image 02Njami!

PASJI PIKNIKI

Za nemoten razvoj in zadovoljno življenje, potrebujejo psi tudi družbo svojih vrstnikov. Zakaj jim ne bi od časa do časa popestrili dan in jim pripravili pasji piknik, pa naj bo to za rojstni dan, praznovanje uspešno opravljenega kinološkega izpita, spoznavni dan ob prihodu novega pasjega člana, vsakoletno druženje bratcev in sestric iz legla, poroka dveh pasjih zaljubljencev, pasji baby shower, praznovanje pomladi ali zimsko rajanje.
Mi vam pripravimo vse potrebno: lokacija, vabila, hrana in pijača, igre, priboljški in še kaj, kar potrebuje pasji svet.

Na vrh
Image 02Zabavno učenje

PESJANARSKI TABORI

Organiziramo poučne tabore za otroke, odrasle in družine, na katerih se bomo učili o sobivanju s psi, pridobivali nove veščine, se družili in spoznavali nove ljudi in njihove pse, izmenjevali izkušnje in ideje, ter posvečali ves čas psom in aktivnem preživljanju časa z njimi.
Organiziramo tabore za tiste, ki imate svoje pse in za tiste brez psov, ki pa bi radi izvedeli več o teh čudovitih bitjih in aktivno preživeli oddih z njimi. Teme taborov so različne, tabori pa potekajo od 2 – 4 dni, izvajamo pa jih na različnih koncih Slovenije.
O terminih vas bomo obveščali med novičkami.

Na vrh